::  ROBTRON ELEKTRONIK TRADE KFT.   ::   ELEKTRONIKAI ALKATRÉSZEK FORGALMAZÁSA   ::
 TERMÉK KERESÉS
Lekérdezheti termék- csoportjainkat. Amennyiben ismeri kereshet azonnal cikkszámra. Egyébként szövegrész megadásával elnevezések között kereshet.
  DOS-os árlistánkról
  Kiadványaink
  Gyártólista
  Megjelent publikációink
Kezdőlap » Letölthető árlistánkról

Tisztelt Érdeklődő!

Árlistánk (kb.700 kB-os) letöltését a jobb oldali panelen lévő ikonra kattintva tudja elindítani. Ez egyben tartalmazza a programot és az adatbázist is. Az árak folyamatos változása miatt érdemes havonta egyszer újra letölteni a programot.

A program installálása:
Sikeres kitömörítés után az install.exe fájl elindításával automatikusan elindul a telepítés. Az ehhez szükséges lemezterület 5-10 MB. A program ellenőrzi a telepítéshez szükséges helyet és beállításokat. Menet közben lehetőséget ad az egyéni beállításokhoz, tájékoztat az esetleg felmerülő hibákról, segítséget ad kijavításukhoz. Sikeres telepítés után a megadott elérési úton a ret.exe fájl elindításával először beállítjuk a használathoz szükséges adatokat. Miután befejeztük, a programot újra kell indítanunk. Ekkor elkezdődik az indexelés, ami néhány másodpercig tart, majd elindul a program az előzőekben beállított paraméterekkel. Ha a későbbiekben változtatni szeretnénk ezeken az adatokon, akkor a ret.exe /s indításával újra megtehetjük.

Gyakori kérdések:

Kérdés: Miért nem megy XP alatt? Hogyan lehet működésre bírni?
Válasz: A WINDOWS\system32\CONFIG.NT fájl-ban az utolsó sorban ilyesminek kell lennie: files=140. Ha nem így van, javítsuk ki 140-re. 

Árlista
DOS-os Árlista letöltés
   KATALOG.ZIP
2018.12.09. 3:00:56
XLS árlista letöltés
   RetKAT.zip
2018.12.09. 3:00:56
SegítségCopyrightAdatkezelés