::  ROBTRON ELEKTRONIK TRADE KFT.   ::   ELEKTRONIKAI ALKATRÉSZEK FORGALMAZÁSA   ::
 TERMÉK KERESÉS
Lekérdezheti termék- csoportjainkat. Amennyiben ismeri kereshet azonnal cikkszámra. Egyébként szövegrész megadásával elnevezések között kereshet.
Segítség

FIGYELEM! Ez a honlap JavaScript modulokat tartalmaz. Az oldalak helyes megjelenítéséhez engedélyeznie kell azok  futtatását. (pl. Webshopunkban vásárolni csak így lehet!)


Regisztráció

Honlapunkon csak regisztrált ügyfeleink tudnak rendelést leadni.

A regisztráció menete:

  1. Felhasználónév megadása. (Ha már létezik ilyen nevű felhasználó, nem engedi tovább rendszerünk.)
  2. Adatai elküldése után a megadott e-mail címre küldjük el a belépéshez szükséges jelszót, amit a későbbiekben természetesen módosíthat.

Ha nem kapja meg az e-mailt, valószínű hibás volt a regisztráció, kérjük ismételje meg.


Bejelentkezés 

Hibaüzenetek:

  1. Hibaüzenet: Hiba a bejelentkezés közben!
    Ebben az esetben nem létezik ilyen felhasználó az adatbázisunkban. Kérjük regisztrálja magát!
  2. Megjelenik a "Jelszó postázása gomb"
    Ebben az esetben hibás a névhez tartozó jelszó. Kattintson a "Jelszó postázása gomb"-ra és a beállított e-mail címre rendszerünk elküldi az új belépési jelszót, amit belépés után természetesen módosíthat.

WEBSHOP rendelés

Csak bejelentkezett felhasználó tud rendelést leadni. Bejelentkezés után az alkatrész nettó ár mellett megjelenik egy zöld + gomb. Erre klikkelve lehet megadni a kért darabszámot, amit a későbbiekben természetesen módosíthat. Majd a "pipa" gombra kattintva, a bal oldalon az "aktuális rendelés" alatt megjelenik a megrendelt alkatrész és a kért darabszám. Miután összeállította megrendelését a "Rendelés" feliratú gombra kattintva megtekintheti rendelése részleteit, ahol módosíthatja azokat.

Az "Adatok kitöltése" gombra kattintva megadja a Számlázási adatait, amennyiben különböző, a szállítási adatait, és egyéb információt, az átvétellel, szállítással kapcsolatban. Amennyiben megfelelnek az adatok, tovább kattintva megtekintheti a teljes rendelést és elküldheti nekünk. Ezután kapni fog egy e-mailt, amiben rendszerünk visszajelzést küld.

Amíg tesztüzemmódban fut rendszerünk, az adatok feldolgozása után ügyintézőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és csak ezután teljesítjük rendelését.

Figyelem! Árajánlatkérésre választ csak pontosan kitöltött adatok esetén tudunk küldeni. (pl. csak e-mail cím megadása nem elegendő.) Ha nagyobb mennyiségű alkatrészre van szüksége, mindenképpen érdemes árajánlatot kérnie. A programunk által e-mailben küldött visszaigazolás nem tekintendő árajánlatnak. Az árajánlattal kapcsolatos információk itt találhatóak.Termék keresés

Bármilyen kifejezésre, vagy cikkszámra lehet szűrni. A megtalált alkatrész cikkszámára kattintva az alkatrész kartonjára jut, ahol egyéb paraméterről (pl. raktárkészletről) is információt kaphat.

 

Bármilyen észrevétele, vagy kérdése van, küldjön e-mailt az info@ret.hu címre.

SegítségCopyrightAdatkezelés