::  ROBTRON ELEKTRONIK TRADE KFT.   ::   ELEKTRONIKAI ALKATRÉSZEK FORGALMAZÁSA   ::
 TERMÉK KERESÉS
Lekérdezheti termék- csoportjainkat. Amennyiben ismeri kereshet azonnal cikkszámra. Egyébként szövegrész megadásával elnevezések között kereshet.
Copyright

A Robtron Elektronik Trade Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

 

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

Cikkeink, híreink és egyéb publikált anyagaink minden esetben a feltüntetett szerző tulajdonát képezik (amennyiben nincs feltüntetve, akkor a Robtron Elektronik Trade Kft. szerkesztőségének a tulajdonát).

 

A Robtron Elektronik Trade Kft. rendszeresen aktualizálja és kiegészíti a saját WEB-oldalán található információkat. Ezeket az információkat gondos tanulmányozás után kellő igényességgel állítjuk össze. Ennek ellenére előfordul, hogy az adatok a köztes időszakban megváltoznak. Ezért cégünk a rendelkezésünkre álló, különösen a külső helyekről rendelkezésünkre bocsátott információkat illetően nem vállal felelősséget vagy garanciát azok aktualitását, helyességét és teljességét illetően.

 

SegítségCopyrightAdatkezelés